Camping Noordwolde

BOEK UW VERBLIJF

Camping Noordwolde

Vakantiepark Bosmeer is een kleinschalig bungalowpark in Noordwolde. Met een bosrijke en ruime indeling, voelt het bijna alsof je in een natuurhuisje verblijft. Perfect om tot rust te komen en toch alle voorzieningen in de directe omgeving te hebben. Kortom: een prachtige plek om jouw weekenden en vakanties door te brengen.

  • Nette bungalows
  • Rust, ruimte en privacy door de bosrijke omgeving
  • Bungalows voor 4 tot 8 personen

info@bosmeer.nl bel 0561 433 672

Vakantiepark met ruime voorzieningen

Op ons vakantiepark profiteer je van alle voorzieningen die je je kunt wensen. Je kunt bij ons fietsen huren om de omgeving te verkennen of jezelf vermaken rondom het park. Je bezoekt het aangelegen zwembad De Dobbe of gaat hiken in de natuur. Ook voor de kinderen is er genoeg vermaak. Ze zullen geen genoeg krijgen van onze modderkeuken, kinderboerderij of de speeltuin.

Bungalow kopen of huren

Bij onze camping in Noordwolde heb je de mogelijkheid om een bungalow te kopen óf te huren. Het is zelfs mogelijk om jouw bungalow te verhuren op de momenten dat je zelf niet aanwezig bent. Een geweldige manier om wat extra inkomen te genereren.

Activiteiten in de omgeving

Behalve erop uitgaan in de directe omgeving van ons park, heb je 3 nationale parken in de buurt. Binnen een kwartiertje rijden ben je al bij het Drents-Friese Wold. Dit natuurgebied van ruim 6000 hectare heeft moerassen, meren en wouden en is een prachtige gelegenheid voor een dagje weg. Lees alles over de natuurgebieden, dagjes uit of cultuur in de omgeving.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over onze camping in Noordwolde of wil je direct een bungalow boeken in de natuur? Neem gerust contact met ons op via de onderstaande buttons. Ons enthousiaste personeel helpt je graag verder!

info@bosmeer.nl bel 0561 433 672