BOEK UW VERBLIJF

Dagje uit in het drie provinciënpunt

Activiteiten in de omgeving

In Noordwolde vindt u winkels, cafés en restaurants. Wanneer u eens een dagje uit wilt in de directe omgeving, kunt u terecht bij de receptie van het park, waar men u graag informeert over de vele mogelijkheden van het Drie provinciën gebied.

Brengt u bijvoorbeeld eens een bezoek aan Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha, de Orchideeënhoeve in Luttelgeest, het Gevangenismuseum in Veenhuizen, Nationaal Park Weerribben-de Wieden of Wildlands in Emmen.

Verwarmd zwembad

Op 100 meter afstand

Op slechts 100 meter afstand bevindt zich een verwarmd openlucht zwembad De Dobbe met o.a. een prachtige speeltuin. Hier heeft u gratis toegang tijdens uw verblijf. Geopend van ca. eind april - begin september.

Let op! I.v.m. de maatregelen rondom Corona dient u zelf online kaartjes te kopen. Dit kan via https://desteense.zwemscore.nl/webkassa/activiteiten.asp. Gebruikte tickets kunt u bij uw vertrek in onze receptie inleveren, deze worden dan aan u vergoed.

Meer voorzieningen
Zwembad_07.jpg

Speelvijver Spokeplas

Op 300 meter afstand

Bezoek de Spokeplas voor een "dagje naar het strand". Op slechts 300 meter vanaf ons vakantiepark. Voor kinderen is er een ondiep gedeelte. De boot op de foto is verwijderd, hiervoor komt in 2021 iets nieuws.

spokeplas water.jpg

Sauna Het Friese Woud

Op 5 kilometer afstand

Puur sauna, sauna aangevuld met beauty, massage en/of Hammam? Ervaar de rust en de gastvrijheid van Het Friese Woud, een dag vol belevingen.

Bezoek website
sauna friese woud zwembad.jpg

Giethoorn

Op 24 kilometer afstand

Ontdek het gezellige dorp Giethoorn met zijn vele grachten en typische bruggetjes. Een rondvaart maken of zelf een fluisterboot huren. Er zijn volop mogelijkheden!

Bezoek website

Klimpark Appelscha

Op 18 kilometer afstand

De echte durfal mag zijn lef en vaardigheden laten zien in een avontuurlijk klimpark in Appelscha.

Bezoek website
Klimpark Appelscha.jpg

Attractiepark Duinen Zathe

Op 18 kilometer afstand

Attractiepark Duinen Zathe: een compleet en betaalbaar dagje vol plezier, vermaak en vertier voor het hele gezin! Inclusief verkeerspark. All inclusive, dus geen onverwachte kosten.

Bezoek website
Attractiepark Duinen Zathe.jpg

Gevangenismuseum

Op 30 kilometer afstand

Een bezoek aan het Gevangenismuseum is geen straf, maar een leuk dagje uit voor jong en oud! Het Gevangenismuseum vertelt verhalen over de gevolgen van normafwijkend gedrag. Verhalen over verpaupering, misdaad en straf. Verhalen die je anders naar vrijheid laten kijken, die je nieuwsgierigheid aanwakkeren en je aan het denken zetten.

Bezoek website
Gevangenismuseum.jpg