BOEK UW VERBLIJF

Dagje uit in het drie provinciënpunt

Activiteiten in de omgeving

In Noordwolde vind je winkels, cafés en restaurants. Wanneer je eens een dagje uit wilt in de directe omgeving, kun je terecht bij de receptie van het park, waar onze medewerkers je graag informeren over de vele mogelijkheden van het Drie provinciën gebied.

Breng bijvoorbeeld eens een bezoek aan Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha, de Orchideeënhoeve in Luttelgeest, het Gevangenismuseum in Veenhuizen, Nationaal Park Weerribben-de Wieden of Wildlands in Emmen.

Verwarmd zwembad

Op 100 meter afstand

Op slechts 100 meter afstand bevindt zich een verwarmd openlucht zwembad De Dobbe met o.a. een prachtige speeltuin. Hier heb je gratis onbeperkt toegang tijdens jouw verblijf. Geopend van ca. begin mei - begin september.

 

Meer over Zwembad de Dobbe

Zwembad_07.jpg

Speelvijver Spokeplas

Op 300 meter afstand

Bezoek de Spokeplas voor een "dagje naar het strand". Op slechts 300 meter vanaf ons vakantiepark. Voor kinderen is er een ondiep gedeelte. De boot op de foto is verwijderd. Op de strandjes en speelvelden zijn nieuwe speeltoestellen geplaatst.

spokeplas water.jpg

Sauna Het Friese Woud

Op 5 kilometer afstand

Puur sauna, sauna aangevuld met beauty, massage en/of Hammam? Ervaar de rust en de gastvrijheid van Het Friese Woud, een dag vol belevingen.

Bezoek website
sauna friese woud zwembad.jpg

Attractiepark Duinen Zathe

Op 18 kilometer afstand

Attractiepark Duinen Zathe: een compleet en betaalbaar dagje vol plezier, vermaak en vertier voor het hele gezin! Inclusief verkeerspark. All inclusive, dus geen onverwachte kosten. Kaartjes koop je met korting in onze receptie.

Bezoek website
Attractiepark Duinen Zathe.jpg

De Drentse Koe

Op 20 kilometer afstand

Meer over De Drentse Koe

Speelmanege.jpg

Giethoorn

Op 24 kilometer afstand

Ontdek het gezellige dorp Giethoorn met zijn vele grachten en typische bruggetjes. Een rondvaart maken of zelf een fluisterboot huren. Er zijn volop mogelijkheden!

Bezoek website

Orchideeënhoeve

Op 35 kilometer afstand

Tropische natuur beleef je in de Orchideeërnhoeve in Luttelgeest! Wandel tussen grote tropische planten, duizenden orchideeën en kom onderweg diverse dieren tegen. Verwonder je on de grote vlindertuin. Ga jij de meervallen voeren? Of geef je liever de lori's hun nectar? De kinderen kunnen lekker spelen in de water- en zandspeeltuin, Als afsluiting nog een bezoekje aan de winkel, dit mag beslist niet ontbreken. Toegangskaartjes koop je (met korting) in onze receptie.

Bezoek website
20160911_120130.jpg

Wildlands

Op 65 kilometer afstand

Wereldreis in één dag! Vaar per boot door de jungle, maak kennis met de olifantenfamilie en klauter via touwbruggen hoog door de bomen tussen de apen. Ontmoet de leeuwen op de Leeuwenberg en stap in de Serenga Safari truck en spot neushoorns, zebra’s en giraffen van héél dichtbij. Sta in onder water oog in oog met ijsberen en pinguïns en maak een 4D-testvlucht door het poolgebied. Kom naar WILDLANDS en maak een wereldreis in één dag.

Bezoek website
WILDLANDS - Jungola - Rimbula.jpg