BOEK UW VERBLIJF

Familieweekend in Friesland

Gezellig met de familie of groep weg!

Heb je iets te vieren of ben je toe aan een gezellig groepsweekend of familieweekend in Friesland? Kom het weekend vieren in vakantiepark Het Bosmeer. Je verblijft in 4- tot 8-persoons bungalows in Friesland en maakt samen gebruik van onze groepsruimte: De Miente. Ga leuk een potje tafelvoetballen, zwem van mei t/m begin september gratis in het verwarmde openluchtbad tegenover ons vakantiepark en ontdek de mooie groene omgeving te voet of met de fiets. Bij het huren van 5 of meer bungalows krijg je 20% korting (niet geldig i.c.m andere kortingen).

Bij Bosmeer ervaar je de volgende voordelen:

 • Gratis Wifi
 • Mogelijkheid tot het huren van fietsen, e-bikes en een tennisbaan
 • 20% korting bij reservering van 5+ bungalows
 • Het bestellen en bezorgen van boodschappen tot in jouw bungalow
 • Catering mogelijk
 • Optioneel: bedden laten opmaken*
 • Optioneel: badhanddoeken en/of keukenlinnen huren

*Het huren van bedlinnen is verplicht

Wil je meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot een groeps- of familieweekend in Friesland, of heb je andere vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We denken graag met je mee.

info@bosmeer.nl bel 0561 433 672

Groepsruimte De Miente

Tijdens jullie verblijf is groepsruimte De Miente voor jullie beschikbaar. De groepsruimte is ruim genoeg om gezellig samen te eten, spelletjes te doen en te borrelen. Ook is er een keukentje met een grote koelkast aanwezig, om de boodschappen in op te bergen en alle drankjes te koelen. Let op: er is in de keuken geen fornuis aanwezig.

De keuken beschikt over:

 • Koffiezetapparaat
 • Waterkoker
 • Combimagnetron
 • Grote koelkast
 • Bestek
 • Servies

Voor nog meer plezier staan er een voetbaltafel en een sjoelbak. Voor de jongste kinderen heeft de Miente een speelhoek.

De bungalows

Bij Bungalowpark Het Bosmeer slaap je met maximaal 8 personen in een bungalow. Zo behoudt iedereen zijn of haar privacy. Je kiest uit 5 verschillende typen bungalows voor 4, 6 of 8 personen, variërend van standaard tot luxe. Huisdieren zijn in overleg in een aantal bungalows toegestaan.

Boodschappen en catering

In de regio zijn verschillende cateraars die, indien gewenst, het gezelschap voorzien van heerlijk eten: van uitgebreide ontbijtjes tot barbecues of een lopend buffet. Er is van alles mogelijk. Het Bosmeer staat nauw in contact met de ondernemers uit de omgeving. We helpen jullie dan ook graag met het regelen van de catering. Boodschappen doe je eenvoudig vooraf online via de website van Jumbo Noordwolde. Ze bezorgen jullie boodschappen tot in de bungalow of de groepsruimte.

Maak gebruik van alle voorzieningen op het park

Jullie mogen uiteraard gebruik maken van de voorzieningen op het park. Zo hebben we verschillende speeltuinen, een jeu-de-boules-baan, tafeltennistafels, een zandbak en een volleybalveld op ons terrein. Fietsen en e-bikes zijn te huur vanaf € 10 per dag.

Ontdek de omgeving

Willen jullie met zijn allen een dagje weg? Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden: ga de natuur in of doe een activiteit. Rondom Het Bosmeer vinden jullie drie verschillende nationale parken, die zich perfect lenen voor een goede wandeling of een mooie fietstocht, namelijk: Nationaal Park Drents-Friese Wold, Nationaal Park Weerribben-Wieden en Nationaal Park Dwingelderveld. Zoeken jullie verkoeling? Duik dan gratis in Zwembad De Dobbe of vaar over rivier De Linde. Of wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoek aan Museum De Proefkolonie, Het Gevangenismuseum of Attractiepark Duinen Zathe? Er zijn genoeg activiteiten voor jong en oud.

Een onvergetelijk weekend

Al met al beleven jullie bij Vakantiepark Het Bosmeer een onvergetelijk weekend met familie, vrienden of teamgenoten! Heb je verzoeken of ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via de onderstaande buttons.

info@bosmeer.nl bel 0561 433 672

Fietsverhuur

Mogelijkheden

Je kunt jouw eigen fietsen meenemen maar het is ook mogelijk fietsen bij onze receptie te huren. We hebben o.a. e-bikes, fietsen met 7 versnellingen te huur. Ook kan er een tandem gehuurd worden. Er zijn voor de kinderen skelters te huur. Kom je met een familie of groep dan adviseren we om vooraf fietsen te reserveren. Gratis fietsroutes zijn bij de receptie verkrijgbaar.

Zwembad

Sportief ontspannen

Wist je dat onze gasten gratis toegang hebben tot het verwarmde openluchtbad aan de overkant van de weg? Bij aankomst ontvang je een pasje waarmee je tijdens jouw verblijf zo vaak als je wilt kunt zwemmen. In de periode dat het openluchtbad gesloten is kun je gebruik maken van overdekt zwembad De Steense in Wolvega.

Groepsruimte De Miente

Gezellig met elkaar eten

Groepsruimte De Miente is gedurende het gehele verblijf beschikbaar voor jouw groep. Hier kunnen jullie gezellig met elkaar eten, spelletjes doen, borrelen etc. Voor de jongere kinderen is er een speelhoekje. Er staat een voetbaltafel en er is een sjoelbak beschikbaar. In de keuken vind je o.a. een koffiezetapparaat, een waterkoker, een combimagnetron en een grote koelkast. Er is voldoende bestek, glaswerk, borden etc. Voor de eindschoonmaak en energie wordt € 90 in rekening gebracht.

Accommodaties

Diverse types bungalows

Op ons park vind je 5 types bungalows, variërend van standaard tot luxe. Er zijn 4-, 6- en 8-persoons bungalows. Huisdieren zijn, na overleg, in een aantal bungalows toegestaan. Heb je specifieke wensen neem dan contact met ons op, we kunnen samen bekijken welk type bungalow daar het beste bij past.

Tips voor uitjes

Maak er een onvergetelijk weekend van

In de omgeving van Het Bosmeer zijn diverse musea, attractieparken en speeltuinen. Denk bijv. aan Attractiepark Duinenzathe in Appelscha, het Gevangenismuseum in Veenhuizen, 's winters schaatsen in Thialf, breng een bezoek aan een bezoekerscentrum in 1 van de drie omliggende Nationale Parken of huur een fluisterboot in Giethoorn. Onze medewerkers van de receptie adviseren je graag!