BOEK UW VERBLIJF

Familieweekend in Friesland

Gezellig met de familie of groep weg!

Wat is er nou mooier dan met de hele familie, een groep vrienden of bijv. teamgenoten gezellig een weekendje weg te gaan?

Wij bieden families en groepen een fijne plek om met elkaar te genieten. U verblijft in 4-8 persoons bungalows in Friesland en maakt met elkaar gebruik van onze groepsruimte De Miente. Deze ruimte is o.a. uitgerust met een kinderspeelhoekje, voetbaltafel, flatscreen, toiletgroep en keuken (zonder kookgelegenheid).

In de regio zijn diverse cateraars die, indien gewenst, uw gezelschap van eten kunnen voorzien. Kies bijvoorbeeld voor een uitgebreid ontbijt, een BBQ of een lopend buffet. Voor de sportievelingen is er de mogelijkheid om een tennisbaan te huren. We hebben fietsverhuur en al onze gasten kunnen gratis zwemmen in het verwarmde openluchtbad (open van ca. begin mei t/m ca. begin september) direct tegenover Het Bosmeer. Door de mooie ligging kunt u in de directe omgeving lekker wandelen en mooie fietstochten maken.

Wilt u met elkaar een dagje weg? Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden

Wat dacht u van het nieuwe museum De Proefkolonie, over de Koloniën van Weldadigheid (UNESCO genomineerd). Leuk en interessant voor jong en oud. Of ga bijvoorbeeld punteren in Giethoorn of een dagje plezier maken in Attractiepark Duinenzathe. En natuurlijk genieten van al het moois wat Friesland verder nog te bieden heeft!

Families/groepen ontvangen maar liefst 20% korting bij reservering van 5 of meer bungalows (niet geldig i.c.m. andere kortingen).

Extra service mogelijkheden: huur van bedlinnen is verplicht. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de bedden op te laten maken en badlinnen en/of keukenlinnen te huren. Vanuit huis alvast de boodschappen bestellen kan via de site van Jumbo Noordwolde, zij bezorgen tot in de bungalow.

Wilt u een familieweekend of groepsweekend in Friesland reserveren? Neem hiervoor contact op met de receptie, tel. 0561-433672. Onze receptiemedewerkers denken graag mee om uw weekend onvergetelijk te maken!

Fietsverhuur

Mogelijkheden

U kunt uw eigen fietsen meenemen maar het is ook mogelijk fietsen bij onze receptie te huren. We hebben o.a. e-bikes, fietsen met 3 versnellingen of met 7 versnellingen te huur.  Ook kan er een tandem gehuurd worden. Er zijn voor de kinderen skelters te huur. Komt u met een familie of groep dan adviseren we om vooraf fietsen te reserveren. Gratis fietsroutes zijn bij de receptie verkrijgbaar.

Zwembad

Sportief ontspannen

Wist u dat onze gasten gratis toegang hebben tot het verwarmde openluchtbad aan de overkant van de weg? Bij aankomst ontvangt u een pasje waarmee u tijdens uw verblijf zo vaak als u wilt kunt zwemmen. In de periode dat het openluchtbad gesloten is kunt u gebruik maken van overdekt zwembad De Steense in Wolvega.

Groepsruimte De Miente

Gezellig met elkaar eten

Groepsruimte De Miente is gedurende het gehele verblijf beschikbaar voor uw groep. Hier kunt u gezellig met elkaar eten, spelletjes doen, borrelen etc. Voor de jongere kinderen is er een speelhoekje. Er staat een voetbaltafel en er is een sjoelbak beschikbaar. In de keuken vindt u o.a. een koffiezetapparaat, een waterkoker, een combimagnetron en een grote koelkast. Er is voldoende bestek, glaswerk, borden etc.

Accommodaties

Diverse types bungalows

Op ons park vindt u 5 types bungalows, variërend van standaard tot luxe. Er zijn 4-, 6- en 8-persoons bungalows. Huisdieren zijn, na overleg, in een aantal bungalows toegestaan. Heeft u specifieke wensen neem dan contact met ons op, we kunnen samen bekijken welk type bungalow daar het beste bij past.

Tips voor uitjes

Maak er een onvergetelijk weekend van

In de omgeving van Het Bosmeer zijn diverse musea, attractieparken en speeltuinen. Denk bijv. aan Attractiepark Duinenzathe, het Gevangenismuseum in Veenhuizen, 's winters schaatsen in Thialf, breng een bezoek aan een bezoekerscentrum in 1 van de drie omliggende Nationale Parken of huur een fluisterboot in Giethoorn. Onze medewerkers van de receptie adviseren u graag!