Midweek weg in Friesland

BOEK UW VERBLIJF

Midweek weg in Friesland

Wil je er even lekker tussenuit in eigen land? Kom dan met je gezin, familie of vrienden naar vakantiepark Het Bosmeer in Noordwolde. Ons park en de omgeving lenen zich uitstekend voor een heerlijke midweek weg in Friesland. Wij bieden ontspanning en uitstapjes voor iedereen: of je nu van natuur, dorpen, steden, attractieparken of waterplezier houdt.

info@bosmeer.nl bel 0561 433 672

Vakantiepark omringd door natuur

Vakantiepark Het Bosmeer ligt in het zuiden van Friesland, vlak bij de provinciegrenzen met Drenthe en Overijssel. Rond ons vakantiepark zijn bossen, het wandel- en recreatiegebied de Spokedam en zwemmeer de Spokeplas. Je vindt dit alles binnen een paar honderd meter van het terrein. Fietsen of wandelen in een officieel natuurreservaat kan tijdens een midweek weg in Friesland eveneens. In de wijdere omgeving liggen de nationale parken Weerribben-Wieden, Dwingelderveld en Drents-Friese Wold. De rivier de Linde biedt mogelijkheden voor kanoën, kajakken, suppen en vissen. Voor uitgebreider waterplezier zijn de verder weg gelegen Friese Meren en het IJsselmeer ideaal. Het park ligt op 20 autominuten de Kale Duinen, een prachtige omgeving om te wandelen, fietsen of mountainbiken. Er zijn voor de mountainbike verschillende fietsroutes te fietsen.

Midweek weg Friesland: activiteiten

Ook voor een dagje uit naar gezellige steden en pittoreske dorpen ben je op ons vakantiepark op de juiste plaats. Het waterrijke en fotogenieke Giethoorn is een bezoek meer dan waard. Reserveer een rondvaartboot of huur een sloep om dit mooie dorp te verkennen. Grotere steden rond Het Bosmeer zijn Drachten, Heerenveen, Wolvega, Steenwijk, Meppel, Leeuwarden en Assen. Leuke uitstapjes met kinderen zijn attractiepark Duinen Zathe in Appelscha, speel- en ijsboerderij De Drentse Koe in Ruinerwold, De Orchideeenhoeve (overdekt) in Luttelgeest of het trampoline park in Heerenveen. Om dieren uit alle windstreken te zien, ga je op ontdekkingstocht door WILDLANDS Adventure Zoo in Emmen. Of bezoek Aqua Zoo in Leeuwarden.

info@bosmeer.nl bel 0561 433 672

Voorzieningen op Het Bosmeer

Op ons vakantieterrein kun je tijdens een midweek weg in Friesland onder meer volleyballen, jeu-de-boules spelen en tafeltennissen. Voor de jongste gasten is er een speelveld, spartelbad en zandbak met modderkeuken. Bij onze kinderboerderij verzorgen we samen met de kinderen de geitjes, voeren ze de konijnen en zoeken we de eieren van de kippen. In de zomervakantie hebben we een animatieprogramma voor kinderen. Op het terrein is verder een fiets- en skelterverhuur. Van mei tot medio september kun je gratis terecht in het tegenover ons bungalowpark gelegen verwarmde openluchtzwembad De Dobbe. In de overige maanden hebben onze gasten gratis toegang tot het overdekte zwembad De Steense in Wolvega.

Gevarieerd bungalowaanbod voor midweek weg Friesland

Wil je een bungalow reserveren op vakantiepark Het Bosmeer? Je huurt bij ons vakantiehuisjes voor twee, vier, zes of acht personen. Boek je midweek weg in Friesland via onze website en geef aan met hoeveel personen je komt, welke extra’s je wilt en of je je huisdier meeneemt.

info@bosmeer.nl bel 0561 433 672