BOEK UW VERBLIJF

Faciliteiten op het park

Zwemmen, spelen en meer

Huur of koop je een bungalow op ons park en ben je benieuwd wat er te doen is? Bekijk hieronder de verschillende voorzieningen welke ons park te bieden heeft. Daarnaast is er ook van alles in de omgeving te doen en te bekijken. 

Animatie

Vermaak voor kinderen tot 12 jaar

Deze zomer is ons recreatieteam van van 15 juli - 24 augustus aanwezig om onze jongste gasten te vermaken. Knutselen, kinderbingo, cupcakes bakken, sport en spel etc.

Spartelbad

Spetteren en spatteren op het park

In de speeltuin is een spartelbad. Dit bad is niet verwarmd, is ca. 40 cm. diep, alleen in de zomervakantie gevuld met water en omheind. Er is geen toezicht.

Verhuur 🚲

Fiets, scooter en skelter

Wij verhuren fietsen, scooters en skelters. Bij fietshuur voor een week of langer ontvangt u een leuke korting. Meer informatie en huren via de receptie. 

Kinderboerderij

Verschillende dieren

Geitjes, koijnen en kippen zijn volop aanwezig in onze kinderboerderij, in het midden van ons park. Verse eitjes van onze eigen kippen zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Modderkeuken

Urenlang speelplezier

Water en zand, daarmee kunnen kinderen zich uren vermaken. In de speeltuin is een modderkeuken geplaatst naast de waterloop. Lekker knoeien dus!

Receptie

Wij helpen u graag

In onze receptie heten we u graag van harte welkom op ons park. Hier kunt u naast in- en uitchecken o.a. meer informatie krijgen over wat er in de omgeving te doen is. Geopend van maandag tot en met zaterdag. Op zondag zijn we telefonisch bereikbaar.

Zwembad De Dobbe

Aan het water ontspannen

Op slechts 100 meter afstand bevindt zich een verwarmd openlucht zwembad met o.a. een prachtige speeltuin (gratis toegang tijdens jouw verblijf). Het zwembad is geopend van ca. begin mei tot ca. begin september. In andere periodes kun je gratis zwemmmen in overdekt zwembad De Steense in Wolvega.

Speeltuin

Lekker spelen

Kom lekker spelen met je vakantievriendjes in de speeltuin! Schommelen, klimmen, in de zandbak spelen enz. Dicht bij het sportveld en de kinderboerderij. Nieuw zomer 2019: een modderkeuken!