Een bungalow kopen op Het Bosmeer?

Bij vakantiepark Het Bosmeer kan dat. Onze bungalows bevinden zich in ons prachtige vakantiepark, gelegen in een bijzonder mooie en groene omgeving. Kom lekker tot rust in jouw eigen bungalow en ontdek al het moois dat Friesland, Drenthe en Overijssel te bieden heeft. En wanneer je er niet bent ontvang je geld door je vakantiehuis te verhuren.

Naast het feit dat dit prachtige, goed onderhouden park schitterend is gelegen in het midden in de natuur, biedt het zeer gunstige voorwaarden voor verhuur met een prima rendement. De vakantiewoning mag naar eigen smaak worden ingericht, mits het voldoet aan de door de ledenvergadering vastgestelde normen. Er is gekozen om via de website te boeken op bungalownummer, hierdoor kunnen de gasten zelf kiezen welke vakantiewoning zij boeken. Daarnaast probeert Bosmeer Recreatie zoveel mogelijk de omzet evenredig te verdelen over de vakantiehuizen. Bosmeer Recreatie is aangesloten bij een aantal touroperators zoals booking.com, bungalowspecials.nl, vakantiefriesland.nl en novasol. Wanneer het vakantiehuis er netjes uitziet en modern is ingericht zal het huis meer omzet generen omdat gasten hier specifiek voor kiezen.

Je hebt dus zelf een deel van de verhuur in de hand, hoe leuker het huisje is door bijvoorbeeld een mooie inrichting, heerlijk terras, berging voor fietsen of een aantrekkelijke overkapping, hoe meer voorkeursboekingen het huisje genereert en hoe meer boekingen/omzet het vakantiehuis ontvangt!

De opbrengsten van de huur zijn voor de eigenaar, de inhoudingen bij verhuur bedragen 29% van de huur. Dit in onderverdeeld in 20% voor Bosmeer Recreatie voor de verhuurbemiddeling en servicecontract, 5% voor sleutelgeld en 4% voor het verhuurfonds van de Vereniging Van Eigenaren.

Vaste kosten voor de eigenaar zijn de bijdrage voor de Vereniging van Eigenaren (2024: €2.175 exclusief BTW) en de reguliere kosten voor een vakantiewoning, denk hierbij aan rioolheffing, verzekering, OZB, kosten voor waterschap.

Zie je een bungalow die jouw aandacht trekt? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0561 433 672 of vul het onderstaande contactformulier in dan maken we een afspraak om samen de bungalow, het vakantiepark en de omgeving te bekijken.

Goed onderhouden bungalows
Rust, ruimte & privacy
Bungalows voor max 8 personen
Veel voorzieningen op het park

Bungalowpark Het Bosmeer

  • KvK 54774411