BOEK UW VERBLIJF

Een bijzonder mooie omgeving

Park op een drie provinciënpunt

Vakantiepark Het Bosmeer bevindt zich ca. 500 meter van het vlechtdorp Noordwolde ”Vlechtdorp van Nederland”. Noordwolde ligt zo ongeveer op het “drie provinciënpunt” op de grens van Zuidwest Drenthe, Kop van Overijssel en Zuidoost Friesland, een bijzonder mooi gebied.

In Noordwolde vindt u winkels, cafés en restaurants. Wanneer u eens een dagje uit wilt in de directe omgeving, kunt u terecht bij de receptie van het park, waar men u graag informeert over de vele mogelijkheden van het Drie provinciën gebied. Brengt u bijvoorbeeld eens een bezoek aan Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha, de Orchideeënhoeve in Luttelgeest, het Gevangenismuseum in Veenhuizen, Nationaal Park Weerribben-de Wieden of Wildlands in Emmen.

Fietsen en wandelen

Ontdek de omgeving

In de drie Nationale Parken in de buurt van ons vakantiepark kunt u urenlang fietsen en wandelen. Via de knooppunten kunt u de mooiste routes uitzetten. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Verwarmd Zwembad

Op 100 meter afstand

Op slechts 100 meter afstand bevindt zich een verwarmd openlucht zwembad met o.a. een prachtige speeltuin. Hier heeft u gratis toegang tijdens uw verblijf. In 2019 geopend van 29 april - 6 september.

Spokeplas

Op 300 meter afstand

Bezoek de Spokeplas voor een "dagje naar het strand". Op slechts 300 meter vanaf ons vakantiepark. Voor kinderen is er een ondiep gedeelte met speeleiland.

Sauna Het Friese Woud

Op 5 kilometer afstand

Puur sauna, sauna aangevuld met beauty, massage en/of Hammam? Ervaar de rust en de gastvrijheid van Het Friese Woud, een dag vol belevingen.

De Linde

Op 5 kilometer afstand

Wandelen, fietsen en kanovaren zijn allemaal prima methodes om het mooie Friese riviertje De Linde te ontdekken.

Giethoorn

Op 24 kilometer afstand

Ontdek het gezellige dorp Giethoorn met zijn vele grachten en typische bruggetjes. Een rondvaart maken of zelf een fluisterboot huren. Er zijn volop mogelijkheden!

Drents-Friese Wold

Op 15 kilometer afstand

6.000 Hectare natuurgebied omgeven door weiden, wouden, meren en moerassen met prachtige wandel- en fietsroutes.

Klimpark Appelscha

Op 18 kilometer afstand

De echte durfal mag zijn lef en vaardigheden laten zien in een avontuurlijk klimpark in Appelscha.

Attractiepark Duinen Zathe

Op 18 kilometer afstand

Attractiepark Duinen Zathe: een compleet en betaalbaar dagje vol plezier, vermaak en vertier voor het hele gezin! Inclusief verkeerspark. All inclusive, dus geen onverwachte kosten.

Weerribben-Wieden

Op 19 kilometer afstand

3.500 Hectare waterrijk gebied, het mooiste en grootste laagveenmoerasgebied van Noord - West Europa. Door afwisseling van land en water leefruimte voor allerlei soorten planten en dieren.

Dwingelderveld

Op 27 kilometer afstand

4.000 Hectare heidegebied met een ongestoorde horizon vol unieke vogels en dieren.

Gevangenismuseum

Op 30 kilometer afstand

Een bezoek aan het Gevangenismuseum is geen straf, maar een leuk dagje uit voor jong en oud!