BOEK UW VERBLIJF

Faciliteiten op het park

Zwemmen, spelen en meer

Huur of koop je een bungalow op ons park en ben je benieuwd wat er te doen is? Bekijk hieronder de verschillende voorzieningen welke ons park te bieden heeft. Daarnaast is er ook van alles in de omgeving te doen en te bekijken. 

Receptie

Wij helpen je graag

In onze receptie heten we je graag van harte welkom op ons park. Hier kun je naast in- en uitchecken o.a. meer informatie krijgen over wat er in de omgeving te doen is. Stel je vragen gerust, we bezorgen je graag een fijne vakantie. Onze gasten beoordelen onze service met een dikke 9 en dat willen we graag zo houden! Geopend van maandag tot en met zaterdag. Op zondag zijn we telefonisch bereikbaar.

Bekijk prijzen bungalows

Zwembad De Dobbe

Aan het water ontspannen

Tegenover ons park bevindt zich verwarmd openlucht zwembad De Dobbe (gratis toegang tijdens jouw verblijf). Er zijn o.a. een peuterbadje, kleuterbad, 50 m. bad, familieglijbaan, duikplanken, een airtrampoline, voetbalveld, beachvolleybal, basketbal, een hele grote ligweide en een kiosk voor een drankje, ijsje etc. Er worden leuke activiteiten georganiseerd, maar ook aan de mensen die lekker rustig willen zwemmen is gedacht, op werkdagen van 10-11 uur is er baantjes zwemmen.

Het bad is geopend van ca. begin mei tot en met 9 september. Buiten deze periode kun je gratis zwemmmen in overdekt zwembad De Steense in Wolvega.

Speeltuin

Lekker spelen

Kom gezellig spelen met je vakantievriendjes in de speeltuin! Schommelen, klimmen, tafeltennissen, in de zandbak spelen en lekker knoeien in de modderkeuken. Dichtbij het sportveld en de kinderboerderij.

Kinderboerderij

Verschillende dieren

Geitjes, konijnen en kippen, ze zijn volop aanwezig in onze kinderboerderij midden op ons park. De lekkere verse eitjes van onze eigen kippen zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Verhuur

Fiets en skelter

Wij verhuren fietsen en skelters. Bij fietshuur voor een week of langer ontvang je een leuke korting. Hieronder de tarieven voor de meest gehuurde artikelen. Meer informatie en huren via de receptie. 

Tarieven 2023 per dag per week per 2e week
Stadsfiets 7 versnellingen € 10,- € 50,- € 45,-
E-bike € 25,00 € 125,- € 110,-
Kinderfiets € 7,50 € 35,- € 30,-
Kinderzitje € 2,50 € 10,- € 7,50
Skelter € 7,50

Fietsen reserveren of informatie aanvragen

Spartelbad

Spetteren en spatteren op het park

In de speeltuin is een omheind spartelbad. Dit bad is ca. 40 cm. diep en niet verwarmd. Alleen in de zomervakantie is het bad gevuld met water. Er is geen toezicht. Verwarmd zwemmen met toezicht kan in zwembad De Dobbe, aan de overkant van de weg (gratis toegang voor onze gasten).

Modderkeuken

Urenlang speelplezier

Water en zand, daarmee kunnen kinderen zich uren vermaken. In de speeltuin is een modderkeuken geplaatst naast de waterloop. Lekker knoeien dus!

Animatie

Vermaak voor kinderen tot 12 jaar

Het recreatieteam is in de zomervakantie 5 weken (in 2023 van 14/7 tot 18/8) aanwezig om onze jonge gasten te vermaken. Knutselen, kinderbingo, cupcakes bakken, een gezellig kampvuur, sport en spel etc. Kom ook gezellig met je vakantievriendjes/-vriendinnetjes de leukste dingen doen!

Vragen over de animatie? Mail ons.