BOEK UW VERBLIJF

Voorzieningen van het park

Zwemmen, spelen en meer

Huurt of koopt u een bungalow in ons park en bent u benieuwd wat er te doen is? Bekijk hieronder de verschillende voorzieningen welke ons park te bieden heeft. Daarnaast is er ook van alles in de omgeving te doen en te bekijken. 

Receptie

Wij helpen u graag

In onze receptie heten we u graag van harte welkom op ons park. Hier kunt u naast in- en uitchecken o.a. meer informatie krijgen over wat er in de omgeving te doen is. Stel uw vragen gerust, we bezorgen u graag een fijne vakantie. Onze gasten beoordelen onze service met een dikke 9 en dat willen we graag zo houden! Geopend van maandag tot en met zaterdag. Op zondag zijn we telefonisch bereikbaar.

Bekijk prijzen bungalows

Zwembad De Dobbe

Aan het water ontspannen

Tegenover ons park bevindt zich verwarmd openlucht zwembad De Dobbe (gratis toegang tijdens uw verblijf). Er zijn o.a. een peuterbadje, kleuterbad, 50 m. bad, familieglijbaan, duikplanken, een airtrampoline, voetbalveld, beachvolleybal, basketbal, een hele grote ligweide en een kiosk voor een drankje, ijsje etc. Er worden leuke activiteiten georganiseerd, maar ook aan de mensen die lekker rustig willen zwemmen is gedacht, op werkdagen van 10-11 uur is er baantjes zwemmen.

Let op! I.v.m. de maatregelen rondom Corona dient u zelf online kaartjes te kopen. Dit kan via deze link. Gebruikte tickets kunt u bij uw vertrek in onze receptie inleveren, deze worden dan aan u vergoed.

Het bad is geopend van ca. eind april tot en met begin september. Buiten deze periode kunt u gratis zwemmmen in overdekt zwembad De Steense in Wolvega.

Speeltuin

Lekker spelen

Kom gezellig spelen met je vakantievriendjes in de speeltuin! Schommelen, klimmen, tafeltennissen, in de zandbak spelen en lekker knoeien in de modderkeuken. Dichtbij het sportveld en de kinderboerderij.

Kinderboerderij

Verschillende dieren

Geitjes, konijnen en kippen, ze zijn volop aanwezig in onze kinderboerderij midden op ons park. De lekkere verse eitjes van onze eigen kippen zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Verhuur

Fiets en skelter

Wij verhuren fietsen en skelters. Bij fietshuur voor een week of langer ontvangt u een leuke korting. Hieronder de tarieven voor de meest gehuurde artikelen. Meer informatie en huren via de receptie. 

Tarieven 2021 per dag per week per 2e week
Stadsfiets 7 versnellingen € 10,- € 50,- € 45,-
E-bike € 22,50 € 110,- € 95,-
Kinderfiets € 7,50 € 35,- € 30,-
Kinderzitje € 2,50 € 10,- € 7,50
Skelter € 7,50

Fietsen reserveren of informatie aanvragen

Spartelbad

Spetteren en spatteren op het park

In de speeltuin is een omheind spartelbad. Dit bad is ca. 40 cm. diep en niet verwarmd. Alleen in de zomervakantie is het bad gevuld met water. Er is geen toezicht. Verwarmd zwemmen met toezicht kan in zwembad De Dobbe, aan de overkant van de weg (gratis toegang voor onze gasten).

Modderkeuken

Urenlang speelplezier

Water en zand, daarmee kunnen kinderen zich uren vermaken. In de speeltuin is een modderkeuken geplaatst naast de waterloop. Lekker knoeien dus!

Animatie

Vermaak voor kinderen tot 12 jaar

In 2021 is het recreatieteam 5 weken in de zomervakantie aanwezig om onze jongste gasten te vermaken. Knutselen, kinderbingo, cupcakes bakken, sport en spel etc. Kom ook gezellig met je nieuwe vriendjes/vriendinnetjes de leukste dingen doen!

Vragen over de animatie? Mail ons.