Faciliteiten op het park

Het Bosmeer receptie

Receptie

Wij helpen je graag!

In onze receptie heten we je van harte welkom op ons park. Hier kun je naast in- en uitchecken o.a. informatie krijgen over de omgeving. Stel je vragen gerust, daar zijn we voor. Onze gasten beoordelen onze service met een dikke 9 en dat willen we graag zo houden. De receptie is geopend op maandag tot en met zaterdag (wisselende openingstijden afhankelijk van de drukte). Je kunt ons altijd telefonisch bereiken.

Het Bosmeer speeltuin

Speeltuin

Lekker schommelen!

Midden op het park vind je de speeltuin met diverse speeltoestellen waaronder een kabelbaan en een nestschommel. Ook vind je er een tafeltennistafel en een sportveld om lekker sportief bezig te zijn. Naast de speeltuin ligt een jeu-de boules baan.

Modderkeuken Het Bosmeer

Modderkeuken

Water en zand voor veel plezier!

In de speeltuin vind je de modderkeuken. Lekker met je vakantievriendjes spelen met zand en water, wat leuk.

Spartelbad Het Bosmeer

Spartelbad

Spetteren en spatteren!

In de zomervakantie is het spartelbad op het park gevuld met water. Dit onverwarmde bad is ca. 40 cm. diep. Er is geen toezicht, ouders worden zelf geacht hun kinderen in de gaten houden. Kinderen tot max. 10 jaar kunnen hier gebruik van maken.

Het Bosmeer kinderboerderij met geit

Kinderboerderij

Help jij mee de dieren voeren?

In onze kinderboerderij vind je geitjes, kippen en konijnen. Samen met de beheerder mag je onze dieren voeren en kijken of de kippen eitjes hebben gelegd.

Fiets en skelterverhuur

Fiets- en skelterverhuur

Diverse fietsen en skelters aanwezig!

Wil je genieten van mooie fietstochten in de omgeving? Huur dan een fiets of e-bike bij onze receptie.
Voor de kinderen hebben we diverse skelters te huur om mee te rijden op het park.

HET BOSMEER dag 2 DEF MCS2546 LAGE RESOLUTIE 2000px breed

Animatie

Gezellig samen bezig zijn!

Ons animatieteam verzorgt gedurende 5 weken in het hoogseizoen (in 2024 van 12 juli t/m 15 augustus) diverse leuke activiteiten. Denk aan knutselen, dieren voeren skelterraces, marshmallows roosteren etc.

Het Bosmeer Wasserette

Wasserette

Dat scheelt in de koffer!

Naast de receptie vind je de wasserette, welke is uitgerust met een wasmachine en droger. Kies eenvoudig je programma en betaal met je pin (wasmiddel inbegrepen). In iedere bungalow staat een droogrek om buiten je was te drogen.