Zwembad De Dobbe

BOEK UW VERBLIJF

Zwembad De Dobbe

Zoekt u verkoeling op een warme dag of wilt u lekker een dagje zwemmen? Op 100 meter afstand van Bungalowpark Het Bosmeer is zwembad De Dobbe gevestigd. Tijdens uw verblijf in een van onze bungalows heeft u gratis toegang tot openluchtzwembad De Dobbe. Heeft u nog geen bungalow gehuurd of gekocht? Bekijk ons aanbod bungalows en reserveer vandaag nog uw bungalow voor een onvergetelijke vakantie in Friesland. Zwembad De Dobbe is doorgaans geopend van eind april tot en met begin september.

  • Bungalows vanaf 4 tot max. 8 personen
  • Gratis toegang tot zwembad De Dobbe
  • Zwembad De Dobbe is slechts enkele minuten lopen vanaf het park

Wilt u meer informatie over de voorzieningen op ons bungalowpark of de leukste uitjes in de omgeving? Neem dan contact op met onze receptie. We helpen u graag.

info@bosmeer.nl bel 0561 433 672

Zwembad voor elke leeftijd

Het openluchtzwembad is leuk voor jong en oud, doordat er drie verschillende baden aanwezig zijn: een peuterbad, een kleuterbad met eigen speelweide en een 50-meterbad. Trek je zwemkleding alvast maar aan! Is het iets minder zonnig buiten? Dat is geen probleem. De baden van De Dobbe zijn namelijk verwarmd tot 22 graden Celsius.

Na het zwemmen toe aan een frisse douche? Tegen een klein tarief: € 0,20,- stapt u onder de verwarmde douche. Let op: in verband met Corona zijn de douches voorlopig gesloten.  

Duikplanken en glijbanen

Houdt u van wat meer avontuur? Ga dan van de hoge of de lage springplank of ga met het hele gezin van de familieglijbaan. De hoge springplank is 3 meter hoog vanaf het water en de lage springplank is 1 meter hoog.

Eten en drinken

Neem gerust uw eigen eten en drinken mee naar het zwembad. Heeft u geen zin om met eten en drinken te slepen? Koop dan uw eten en drinken bij de kiosk op het terrein van het zwembad.

Let op: in verband met Corona is de kiosk voorlopig gesloten. 

Speelweide

Even geen zin in een duik in het zwembad? Kinderen kunnen ook hun energie kwijt in de speeltuin met airtrampoline. Daarnaast is het mogelijk om onder andere te voetballen, volleyballen, basketballen en een potje te tafeltennissen. U en uw kinderen hoeven zich geen moment te vervelen.

Nog meer activiteiten in de omgeving

Uiteraard bent u iedere dag welkom bij zwembad De Dobbe. Bent u toe aan een andere activiteit? Dan is er nog genoeg te doen in de omgeving van Bungalowpark Het Bosmeer. Bezoek bijvoorbeeld een van de nationale parken rondom ons vakantiepark: het Drents-Friese Wold, De Weerribben-Wieden, Dwingelderveld of beleef een dag vol plezier bij Attractiepark Duinen Zathe of recreatieterrein Spokeplas. Zoekt u meer ontspanning? Geniet een dagje van alle rust in sauna Het Friese Woud.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over het huren of kopen van een bungalow bij Bungalowpark Het Bosmeer of over zwembad De Dobbe? Neem telefonisch of via de mail contact met ons op.

info@bosmeer.nl bel 0561 433 672