De Drentse Koe

BOEK UW VERBLIJF

De Drentse Koe

Wil je een leuk dagje weg met de kinderen? Dan raden we Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe aan! De Drentse Koe heeft maar liefst 20.000 m2 aan boerenspeelplezier en bevindt zich op ongeveer 20 kilometer van Vakantiepark Het Bosmeer. Het is mogelijk om zowel binnen in de speelschuur als buiten te spelen. Voor een lekker hapje en een drankje kunt u terecht bij het restaurant. Gaan uw kinderen eerst klimmen boven koeien of toch eerst door het maïsdoolhof? Er is genoeg te doen!

Meer informatie over de leukste dagjes weg in de omgeving van uw gehuurde of gekochte bungalow in Friesland? Neem dan contact op met onze receptie. We staan u graag te woord!

info@bosmeer.nl bel 0561 433 672

Zelfgemaakt ijs bij de ijssalon

Op bezoek bij een boerderij met koeien? Dan mag huisgemaakt ijs van dagverse koemelk natuurlijk niet ontbreken. Bestel een bolletje (of meer) of ga voor een (5) literbak met ijs en smullen maar. U heeft de keuze uit diverse smaken.

Spelen tussen de dieren

Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe is niet alleen een grote speeltuin, maar ook een boerderij waar dieren leven en wonen. Naast het klauteren in de speeltoestellen, het rijden op skelters en het spelen in de zandbak, staan er vele dieren te wachten op een aai. Het is zelfs mogelijk om de dieren te voeren, door ze bijvoorbeeld een fles te geven. Op de Speel- en IJsboerderij wonen onder andere koeien, geiten, ezels, kippen en konijnen.

De speelschuur

In de speelschuur vindt u drie verdiepingen met allerlei speeltoestellen en materialen. Zo glijden uw kinderen van de glijbaan, is er een springkussen, een interactieve dansmat, klim- en glijtoren, liggen er oud-Hollandse spellen en spelen de voetballiefhebbers een potje pannavoetbal. Zit het weer niet echt mee? De speelschuur is volledig verwarmd en overdekt, zodat en uw kinderen warm en droog blijven.

Buitenspelen

Voor zowel jong als oud is er wat te beleven bij Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe. Buiten is het onder andere mogelijk om te biljarten, door het maisdoolhof te lopen, van de kabelbaan te gaan en te spelen in de zand- of waterbak. Daarnaast huur je er eenvoudig een familiefiets. Zo fietst u gezellig door Drenthe met een groep van maximaal 4 volwassenen en 2 kleine(re) kinderen(t/m ca. 5 jaar) op één fiets. In totaal is er ruimte voor maximaal 16 personen en 4 kleine(re) kinderen (t/m ca. 5 jaar.) Voor de familiefiets betaalt u een extra tarief.

Wat is er nog meer te doen in de omgeving van vakantiepark Het Bosmeer?

Naast een bezoek aan Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe is er nog veel meer te beleven in de omgeving van Het Bosmeer, bijvoorbeeld:

Rivier De Linde

Nationaal park: Het Drents-Friese Woud

Nationaal park: Weerribben-Wieden

Nationaal park: Dwingelderveld

Zwembad de Dobbe

Sauna Het Friese Woud

Attractiepark Duinen Zathe

Heeft u nog vragen aan Het Bosmeer?

Heeft u vragen over het huren of kopen van een bungalow, de voorzieningen in of rondom het park? Neem dan contact op met onze receptie via de onderstaande buttons.

info@bosmeer.nl bel 0561 433 672