BOEK UW VERBLIJF

Weldadig Fiets Arrangement

Weldadig Fietsarrangement Friesland

Fiets door het prachtige Friesland

De prachtige natuur van Noordwolde en omgeving per fiets ontdekken en een aantal nachten genieten van alle rust en voorzieningen van vakantiepark Het Bosmeer? Boek ons Weldadig Fietsarrangement Friesland voor 2 personen voor een weekend, midweek of week. Ons fietsarrangement is inclusief de huur van een A4 of A6 comfort bungalow, opgemaakte bedden, fietsroutes en het Weldadig Welkom Pakket. Fietshuur is niet inbegrepen. Uiteraard is het mogelijk om een stadfiets of e-bike bij de receptie te huren. Het boeken van het Weldadig Fietsarrangement Friesland is mogelijk van 8 september tot 2 oktober*.

*Niet geldig i.c.m. andere acties en/of kortingen.

  • Gevarieerde wandel- en fietsroutes
  • Geniet van rust, ruimte en de natuur
  • Het meenemen van jouw eigen fiets is mogelijk
  • Boek het fietsarrangement voor een weekend (€ 295), midweek (€ 375) of week (€ 529)*
  • Optioneel: huur een stadsfiets of e-bike bij Het Bosmeer
  • Optioneel: boek een extra persoon bij. Weekend € 20 p.p., midweek € 25 p.p., week € 29 p.p.
  • Een bezoek aan UNESCO-werelderfgoed De Koloniën van Weldadigheid mag natuurlijk niet ontbreken

Meer weten over het fietsarrangement, onze vakantie bungalows in Friesland of de groene omgeving van Het Bosmeer? Neem contact met ons op via de onderstaande buttons.

info@bosmeer.nl bel 0561 433 672

Hoeveel kost het Weldadig Fietsarrangement Friesland?

Je boekt ons fietsarrangement voor een weekend, midweek of week. Met meer dan 2 personen ons Weldadig Fietsarrangement boeken? Dat kan! Een extra persoon is bij te boeken vanaf € 20 p.p.

 

2-persoons

Extra persoon?

Weekend

€ 295*

+ € 20 p.p.

Midweek

€ 375*

+ € 25 p.p.

Week

€ 529*

+ € 29 p.p.

*Prijs is exclusief parklasten en de eindschoonmaak

Koloniën van Weldadigheid

Noordwolde is een dorpje in het mooie Friesland en tevens de thuishaven van Het Bosmeer. Het ligt in de Vrije Koloniën van Weldadigheid: een cultuurlandschap dat in juli 2021 is toegevoegd aan de UNESCO-werelderfgoedlijst. De Koloniën van Weldadigheid zijn opgericht in 1818 door Johannes van den Bosch. Door de grote armoede in die tijd bood Johannes de paupers kans op een beter bestaan op de Vrije Koloniën. Ze kregen een huis met een stuk grond om te bewerken voor de landbouw en leerden wat discipline en orde was. Kinderen moesten verplicht naar school. Alles was bedoeld voor een betere toekomst. Tot op de dag van vandaag is dit grote maatschappelijke experiment van toentertijd nog steeds zichtbaar in het landschap en de gebouwen.

Wanneer je de verschillende fietsroutes rijdt, ontdek je steeds meer van de prachtige natuur en historie van de Vrije Koloniën van Weldadigheid. We noemen ons fietsarrangement niet voor niets het Weldadig Fietsarrangement in Friesland.

Weldadig Welkom Pakket

Bij aankomst in jouw bungalow tref je het Weldadig Welkom Pakket aan (1 pakket per bungalow). Wat het pakket precies inhoudt zie je tijdens jouw verblijf, dat blijft een verrassing.

Het huren van een stadsfiets of e-bike

Het Weldadig Fietsarrangement boek je exclusief fietshuur. Zo bieden we je de mogelijkheid om jouw eigen fiets te gebruiken. Neem je geen eigen fiets mee? Dan huur je bij Het Bosmeer al een stadsfiets of e-bike vanaf € 10 per dag.

Onze fietsen beschikken over 7 versnellingen. Het huren van een tandem behoort ook tot de mogelijkheden. We raden aan om vooraf telefonisch een fiets te huren, in verband met de hoeveelheid beschikbare fietsen. Zo weet je zeker dat je tijdens jouw verblijf in Het Bosmeer een fiets ter beschikking hebt.

Bekijk nog meer activiteiten in en rondom Het Bosmeer

Naast de fantastisch mooie fietsroutes is er in de omgeving van ons vakantiepark nog veel meer te beleven. Zo bezoek je bijvoorbeeld 3 verschillende Nationale Parken: Drents-Friese Wold, Weerribben-Wieden of Dwingelderveld, koel je af in zwembad De Dobbe, ontspan je in sauna Het Friese Woud of bezoek je een van de musea in de buurt, zoals het Vlechtmuseum of Museum de Proefkolonie. Je hoeft je niet te vervelen!

Vragen of meer informatie? Neem contact op

Heb je vragen over het Weldadig Fietsarrangement in Friesland of wil je dit arrangement boeken? Neem gerust contact met ons op via de onderstaande buttons. We verwelkomen je graag op ons park.

info@bosmeer.nl bel 0561 433 672

Fietsverhuur

mogelijkheden

Je kunt je eigen fiets meenemen. Maar ook is het mogelijk fietsen bij onze receptie te huren. We hebben o.a. e-bikes en fietsen met 7 versnellingen te huur. Ook kan er een tandem gehuurd worden. Wil je zeker zijn van een bepaalde huurfiets dan adviseren we telefonisch vooruit te reserveren.

Zwembad

sportief ontspannen

Wist je dat onze gasten gratis toegang hebben tot het verwarmde openluchtbad aan de overkant van de weg? Bij aankomst ontvang je een pasje waarmee je tijdens jouw verblijf zo vaak als je wilt kunt zwemmen. In de periode dat het openluchtbad gesloten is kun je gebruik maken van overdekt zwembad De Steense in Wolvega. Attentie, tot eind oktober 2022 is De Steense gesloten i.v.m. een grote verbouwing.

Luxe bungalow

type A4

Verblijf in type A4: heerlijke, comfortabel ingerichte bungalows met o.a. vaatwasser, schuifpui naar terras, badkamer met inloopdouche en ligbad. Gratis wifi in de huisjes.

Koloniën van Weldadigheid

fiets rond in het gebied van de paupers

Al fietsend ontdek je het gebied waarin de paupers leefden. Plaatsen als Frederiksoord, Wilhelminaoord en Willemsoord zijn de moeite meer dan waard. En natuurlijk mag een bezoek aan Museum De Proeftuin niet ontbreken!

Weldadig Welkom Pakket

cadeau per bungalow

Bij aankomst tref je in de bungalow een Weldadig Welkom Pakket. Hierin vind je o.a. een prachtig geïllustreerd boek, "Vrij in de Kolonie" t.w.v. € 14,95.