BOEK UW VERBLIJF

Rivier de Linde

Op 5 kilometer afstand van bungalowpark Het Bosmeer ligt de rivier De Linde. De Linde vormt in Zuid-Friesland de natuurlijke provinciegrens tussen Friesland en Overijssel. Het riviertje is door een gletsjertong gevormd, is vervolgens met hoogveen begroeid geraakt en is uiteindelijk tussen 1922 en 1927 gekanaliseerd. Rivier De Linde loopt van het plaatsje Tronde tot en met Kuinre. Bevindt u zich graag nabij het water? Door een bungalow te huren of te kopen op bungalowpark Het Bosmeer kunt u vlakbij uw bungalow met bijvoorbeeld een kano het water op.  

  • Fiets of wandel langs Rivier de Linde
  • Vlakbij uw bungalow varen
  • Bungalows vanaf 4 tot max. 6 personen

Huur of koop uw bungalow via onze website. Wilt u meer informatie over ons park of de bungalows? Neem dan contact met ons op via onderstaande buttons.

info@bosmeer.nl bel 0561 433 672

Vang een vis

Als u naar rivier De Linde toegaat neem dan een vishengel mee. Zo kunt u even ontspannen langs de kant. Nabij de Vinkegavaartweg vindt u de perfecte vissersplek. Het is een erg rustige en groene omgeving, waar u lekker even kunt bijkomen van alle hectiek van het dagelijks leven. In De Linde vindt u onder andere de volgende vissoorten: baars, snoekbaars, ruis, voorn, witvis en zeelt. U kunt hier vissen met verschillende aassoorten, namelijk: brood, wormen, larven, softbait en jerkbait.

Fiets of wandel langs rivier De Linde

Naast rivier De Linde is een pad aanwezig, waar u kunt wandelen of fietsen. Op internet zijn er diverse fiets- en wandelroutes langs De Linde te vinden. Voor meer fietsroutes kunt u ook even langs de receptie van ons bungalowpark lopen. Langs de rivier vindt u aan beide kanten de heide, moeras en kleinschalige bossen, waar u diverse dieren spot. Door te fietsen of te wandelen langs rivier De Linde geniet u niet alleen van de mooie groene omgeving, maar bent u ook nog lekker in beweging.

Huur een stadsfiets of e-bike bij Het Bosmeer

Kunt u uw eigen fiets niet meenemen? Geen probleem! Bij Het Bosmeer huurt u al een stadsfiets of e-bike vanaf € 8,- per dag.  

Boottocht door de rivier

De Linde leent zich perfect voor een heerlijk ontspannen boottochtje. Neem wat lekkere hapjes en drankjes mee, zet uw zonnebril op en genieten maar. Als u wat meer activiteit wilt hebben, is het ook mogelijk om te suppen, kanoën of te kajakken. Huur de materialen in de buurt of neem ze mee van huis en vertoef een dagje op de rivier.

Genieten langs de kant

Genieten van het landschap kan natuurlijk ook langs de kant. Neem een kleedje of handdoek mee en ga bijvoorbeeld picknicken. Bereid uw lunch of borrelhapjes alvast voor en neem plaats op het gras. Vergeet voor wat entertainment uw badmintonrackets, een (beach)bal of een goed boek niet mee te nemen.

Andere activiteiten rondom Het Bosmeer

Wilt u weten wat er nog meer te doen is in de omgeving van ons bungalowpark? Neem dan een kijkje bij onderstaande:

Omgeving Vlechtdorp

Nationaal Park Het Drents-Friese Wold

Nationaal Park Dwingelderveld

Nationaal Park de Weerribben-Wieden

Neem contact op met bungalowpark Het Bosmeer.

Neem contact op met Het Bosmeer voor meer informatie over onze bungalows en de activiteiten op het park en in de omgeving. Onze medewerkers staan u graag te woord.

info@bosmeer.nl bel 0561 433 672